koffiebonen-hengst-likeuren
kersen-hengst-likeuren

Likeuren

Door aromatisering van ethylalcohol of een distillaat of een andere gedistilleerde drank wordt een likeur verkregen. Hierbij is de verzoeting van de drank een belangrijke norm. Deze moet minstens 100 gram per liter zijn. Verder mogen er andere landbouwproducten worden toegevoegd, zoals bijvoorbeeld melk, room, vruchten of wijn. Ook zaden, wortels, bladeren, bast, delen van bloemen , bonen, schillen en niet te vergeten kruiden worden gebruikt.

Het alcoholpercentage is 15 % of meer. Sommige likeuren hebben zelfs een percentage van wel 40%.

Onze merken

Licor 43Baileys Irish CreamDropshot de KuyperAdvocaat Zwarte Kip
Southern ComfortSheridan’sHotshot de KuyperBoerenjongens
DrambuieIrish VelvetBigshot De KuyperTokkelroom
SafariMerry’s witte chocolade likeur BoswandelingMispelblom Brandewijn
Berentzen ApfelkornGrand MarnierSourz AppleMispelblom Vanille Brandewijn
Malibu Coconut RumCointreauSourz Red BerryDondershot
PassoaFrangelicoSourz MangoStroopwafel likeur
LimoncelloDOM BenectineSourz OrangeLara Kruskovac
Bottega Tia MariaWad’tje RumpunchBols o.a. Blue Curacao. Melon
PernodZanin Amaretto VeneziaNobeltjePisang Ambon
RicardAmaretto Di SaronnoWarninks Lemon CheesecakeGold Strike
CAmpariCafé MarakeshWarninks Advocaaten…………..