Nieuws

Beste Whisky liefhebber,

Donderdag 2 november 2017 aanstaande organiseren wij een whisky-proeverij. Andre van Dijk van Watziterinhetglas.nl neemt ons mee door de wereld van whisky en begeleid de noshing and tasting. De proeverij vindt plaats in Zalencentrum De Leuke Hawhisky 2017nzestad, IJsseldijk 12 te Kampen en begint om 20.00 uur.
Een toegangskaartje bedraagt € 22,50 en is bij ons te verkrijgen in de winkel aan de Lelystraat 48. Naast het proeven van mooie whisky`s kunt u ook profiteren van de aanbiedingen die deze avond gelden. Uw whisky kennis wordt ook op de proef gesteld en de winnaar van een aantal vragen krijgt een exclusieve dram uit een van hiernaast afgebeelde bijzondere whisky`s.

Donderdag 23 november 2017 bent u van harte welkom op onze grote najaarsproeverij en kunt u vele wijnen uit ons assortiment komen proeven en profiteren van diverse aanbiedingen. De proeverij zal plaatsvinden in Zalencentrum De Leuke Hanzestad, IJsseldijk 12 te Kampen. Inloop vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur.                                                                 

Salentijn%20wijnenBeste Wijnliefhebber,

Vrijdag 11 en zaterdag 12 december 2016 organiseren wij als Winkeliers van Winkelcentrum West een Winter fair. U kunt bij de winkeliers ideeën opdoen voor de komende feestdagen, en profiteren van diverse aanbiedingen. Bij ons in de Wijnhandel zullen vele wijnen te proeven zijn, zodat U voor de Feestdagen een goede keuze kunt maken.

Beste Wijnliefhebber,

Woensdag 25 november 2016 organiseren wij een wijnproeverij waarbij we de Oude Wijnwereld (o.a.Frankrijk) tegenover de Nieuwe Wijnwereld (o.a. Australië,Argentinië) gaan zetten. U zult ondervinden hoe eenzelfde druivenras in verschillende omstandigheden grote verschillen in smaak en karakter kan opleveren.

De proeverij zal worden begeleid door Frits van der Sloot van Verbunt Wijnkopers. We zorgen voor diverse hapjes bij de wijnen en uiteraard kunt u na de  proeverij profiteren van diverse aanbiedingen.

U kunt zich inschrijven via de mail (info@hengst.nl) of bij ons in de winkel aan de Lelystraat 48,

glenlivitBeste Whisky liefhebber,

Donderdag 29 oktober 2016 organiseren wij in samenwerking met Pernod Ricard Nederland, onder leiding van Wim de Ridder, keeper of the Quaich, een whiskyproeverij. De whisky`s van The Glenlivet zullen het hoofdthema van de proeverij vormen. Wim de Ridder zal u meenemen naar de sfeer van deze oude en eerste Schotse distilleerderij met een vergunning. Tevens kunt u weer profiteren van diverse aanbiedingen.

De proeverij wordt gehouden in De Leuke Hanzestad, IJsseldijk 12 te Kampen, en zal om 19.30 uur beginnen. Kaarten kunt u vanaf nu bij ons in de winkel aan de Lelystraat 48 kopen.